29 Ekim 2023

100.Yıl Cumhuriyet Kupası Samsun İl Puta  Koşusu başarıyla tamamlandı. Katılım güzeldi. Cumhuriyetimizin 100.yılında Geleneksel Türk Okçuluk ailesi olarak yerimizi aldık. Gelenek bozulmadı.. Sporcularımız kupa ve madalyalarla  kürsüde

10-11 yaş minik kızlar kategorisinde Zeynep Sarı birinci, 14-15 yaş Yıldız Kızlar kategorisinde Zeynep Altındal birinci Belinay Su Durmuş ikinci, 16-17 yaş Genç Kızlar kategorisinde Zeynep Sena Bora birinci, Eslem Kara ikinci, Beyzanur Kolancı üçüncü oldular.

Bayram coşkusuna oklarımızı uçurarak destek olduk. Nice 100. yıllara..

Kas

Prof. Dr. Rıza KARAGÖZ, Doç. Dr. Kemal ÖZKURT ve Arş. Görevlisi Sevgi AKKOYUN kızlarımız için Cumhuriyet ve Kazanımları isimli harika bir panel düzenlediler. Kendilerine teşekkür ediyor ve okulumuza en kısa zamanda yeniden bekliyoruz.

Kas

Cumhuriyetin 100. Yılına 100 fidan etkinliği gerçekleştirildi.

Kızlarımızla birlikte okul bahçemize defne fidanları diktik.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlama etkinliklerine devam ediyoruz.

Kızlarımız bugün öğretmenleriyle birlikte şehitlik ziyaretinde bulundular.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılını sevgili öğrencilerimizin değerli öğretmenleri rehberliğinde hazırladıkları anlamlı program ile kutladık. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Nice yüzyıllara...

Ekm

Emine Ahmet Yeni Kız İmam Hatip Lisesi olarak öğretmen ve öğrencilerimizle Cumhuriyetimizin 100. yılını muhteşem bir sergi ve bilim şenliği ile kutluyoruz.

Bulvar AVM bahçesinde açılan sergide öğrencilerimiz kurdukları standlarda savunma sanayimizin dünya standtlarında yarıştığı envanterin en güzide parçalarını tanıtıyorlar.

Bilim Şenliği'nde ise öğretmenlerimiz yıl boyunca öğrencileri ile yürüttüğü projeleri sergiliyor ve anlatıyor.

Aynı zamanda Yerli ve milli sanayimizin gururu TOGG sergide görücüde.

Türkiye çapında 17 proje AİHL ortaklaşa yürüttüğümüz projenin meyvesi olan

"Sesi Çağları Aşan Etkin Yüzler" kitabımız Başarılı Örnekler Sergisi'nde Kültür, Sanat ve Spor Kategorisinde Türkiye 1.si oldu

Ekm

16.10.2023 Pazartesi günü saat 11.30'da okulumuz konferans salonunda 9 Eylül 2023 tarihinde yayımlanan Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği kapsamında sınav uygulamalarında yapılan değişiklikler ve ortak sınav sistemine ilişkin bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

Ekm

Kapsamında ortaokul bölümümüzde sınıflararası yakantop turnuvası düzenliyoruz.

Ekm

Rehberlik Servisimiz 8. Sınıflara #lgs sistemi hakkında bilgilendirmeler yapmaya devam ediyor.

Ekm

8 ve 12. sınıf öğrencilerimize yönelik okulumuzda "MİHMANDARLIK" uygulaması yürütülmektedir. Sizin için öğretmen-öğrenci buluşmalarımızdan renkli kareler seçtik.

Ekm

Lise branş öğretmenlerimiz 8. Sınıf öğrencilerimiz ile buluşuyor.

Lise eğitimi, İmam-Hatip, uzmanlaşılan branşlar ile ilgili kızlarımız öğretmenlerine sorular soruyor ve gelecek sene kapısını çalacakları lise hayatı hakkında merakını gideriyor.