E-Güvenlik Etiketimiz

eGüvenlik Etiketi, 2012'de başlatılan bir Avrupa Okul Ağı girişimidir. Amacı, Avrupa okullarına ve genişletilmiş okul ekosistemine Avrupa çapında bir akreditasyon ve destek hizmeti sunmak, öğretmenler, okul müdürleri, BİT koordinatörleri ve okul personeli için çevrimiçi bir ortam sağlamaktır.

Bu nedenle eGüvenlik Topluluğu, bu katılımcıların etkileşime girmesi, en iyi uygulamaları paylaşması, tavsiye istemesi ve zor vakaları ve bunların nasıl çözüldüğünü paylaşması için ideal bir alan sunar.

eGüvenlik akreditasyon sistemi, kullanıcıların üç ana alana ilişkin güçlü ve zayıf alanları belirlemek için bir dizi kritere göre okullarının çevrimiçi güvenlik düzeylerini değerlendirmelerine olanak tanır.

Okulumuz sertifikasyon için gereklilikleri yerine getirmiş ve e-güvenlik sertifikası almıştır.

20-01-2023

Yayın: 20.01.2023 - Güncelleme: 20.01.2023 10:53 - Görüntülenme: 2819